Tennis Dames Groen Pw Hu Adidas 38 Sneakers Maat
Health2Work Hart voor de werkomgeving
088 240 00 60
Pw Tennis Adidas 38 Dames Maat Hu Sneakers Groen

Door langdurig gebruik van de muis kunnen gezondheidsklachten zoals coördinatieklachten, nekklachten, schouderklachten, vingerklachten en polsklachten ontstaan. Dit wordt ook wel aangeduid met de term KANS of RSI. Door gebruik te maken van een ergonomische muis kan dit worden voorkomen en verlicht.

Bekijk alle ergonomische muizen Voor Sneakers Voor Sneakers Dames Faguo Dames Sneakers Witte Witte Faguo Voor Witte Dames Faguo Bwn7Pq

2 40 Hardloopschoenen Dynamis Eu Voor Heren Asics vZxwqw

Bekijk ons complete aanbod ergonomische muizen hieronder

Direct gratis advies via 088 240 00 60 of laat je bellen Katana Laces Heren Geel Klimschoenen Zwart Gr 44 Eu 0 Sportiva La 5axqTn door een deskundige

Daarom Health2Work

 • Producten mag je bij ons 30 dagen gratis proberen
 • Wij leveren onze producten snel uit voorraad, vaak binnen 48 uur
 • Bij ons geldt een 100% tevredenheidsgarantie, wij zoeken samen met je naar een oplossing!
Vraag om advies
Heren Eu Oranje Grijs 41 0 Lycan Gr Trailrunning La Sportiva Schoenen 1xRH7Aq

Vragen van klanten over de ergonomische muis

Wat zijn de voordelen van een centrische muis?

Met een centrische muis is het mogelijk om de reikafstand naar de muis volledig te beperken. De muis ligt namelijk recht voor het lichaam. Een centrische muis zorgt ervoor dat binnen de comfortzone wordt gewerkt. Hierbij kan eenvoudig links- en rechtshandig muizen worden afgewisseld. De spierspanning in het nek-schouder gebied wordt aanzienlijk lager dan bij gebruik van een normale muis rechts naast het toetsenbord. 

Bekijk onze centrische muizen

Waarom een ergonomische muis?

Door langdurig gebruik van de muis kunnen er gezondheidsklachten aan nek en polsen van de gebruiker ontstaan. Door gebruik te maken van een muis, waarbij de hand in een neutralere positie wordt gehouden, kan dit enigszins worden voorkomen. Het beste is zo weinig mogelijk de muis te gebruiken en af en toe links- en rechtshandig muizen af te wisselen. Als uw hand op een standaard computermuis ligt, verhoogt dit de spierspanning in uw onderarm. Door uw arm in een neutrale positie te houden, wordt de spierspanning lager. Daarbij is het belangrijk om niet te grijpen en knijpen in de muis. Als u namelijk grijpt en knijpt, worden de diepliggende nekspieren aangespannen met als gevolg dat je een grotere kans op klachten hebt. Het beste is dus een muis die enigszins verticaal is of die men niet vast hoeft te pakken. 

Blauwe Heren Australian Australian Sneakers Sneakers Blauwe Voor Voor Heren Blauwe HqCZxwp

Wat is RSI - KANS?

Het nieuwe woord voor RSI, Repetitive Strain Injury, is KANS, Klachten Arm, Nek en Schouder. Dit is een verzamelnaam voor allerlei ziektebeelden en pijnklachten die op enige wijze gerelateerd zijn aan arbeid en de herhaalde bewegingen, krachtsinspanningen en belastende houdingen die daarbij optreden. Werkdruk en stress spelen een rol, omdat deze leiden tot verhoogde spierspanning. Zo is ook gebrek aan beweging een risicofactor, omdat dit leidt tot verminderde doorbloeding en verhoogde spierspanning in bijvoorbeeld de nek/schoudergordel.

Meer over RSI & CANS

Wat moet ik doen als mijn muiswijzer niet soepel meer beweegt ?

Dames Tennis Sneakers Pw 38 Adidas Maat Groen Hu

Wanneer de muiswijzer niet meer soepel loopt, controleer dan het volgende.

 • Controleer de snelheidsinstellingen van de muiswijzer.
 • Controleer of er zich geen stof etc. heeft opgehoopt in het optische oog van het LED licht onderop de muis, blaas voorzichtig in het oog om de belemmering te verwijderen.
 • Voor de bedraadde versie, controleer de kabelverbinding.
5 Miura Heren 39 Gr Eu Sportiva Klimschoenen Geel Zwart La w7txq8Av

Waarom moet mijn muiswijzer snelheid ingesteld staan op 50% ?

De muiswijzer snelheid moet eigenlijk altijd op 50% staan om ongewenste spierspanningen tegen te gaan. Om de snelheid van de muiswijzer aan te passen in windows volg deze stappen.

 1. Klik op "Start" links onderin het scherm.
 2. Klik op Configuratiescherm.
 3. Op de volgende pagina klik op "Muis"
 4. In het tabblad bovenin, klik op "Opties voor de aanwijzer"
 5. Dan kun je de snelheid van de muiswijzer aanpassen door het schuifblokje naar het midden te schuifen.
Vs 5 Geel Klimschoenen Miura La Sportiva 40 Mannen E0Wqzq6pS

Over de ergonomische muis

Door langdurig gebruik van de muis kunnen gezondheidsklachten aan nek, schouders en polsen ontstaan. Door gebruik te maken van ergonomische muizen, waarbij de hand in een neutrale positie wordt gehouden, kan dit enigszins worden voorkomen. Het beste is zo weinig mogelijk de muis gebruiken en af en toe links- en rechtshandig muizen af te wisselen of gebruik te maken van een centrische muis die met twee handen wordt bediend. Je kunt eenvoudig een gratis proefplaatsing van een ergonomische muis aanvragen.

Pw Sneakers Dames 38 Tennis Groen Maat Hu Adidas Ew15d1 Pw Sneakers Dames 38 Tennis Groen Maat Hu Adidas Ew15d1

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees onze Privacy verklaring voor meer informatie.

Cookies accepteren